28 Март 2019

Епизод: 940

1. "Пирински полъх" - Ансамбъл "Фолклорика" при Школа по народни танци "Фолклорика" - гр. София

2. "Шопска сюита" - Ансамбъл "Фолклорика" при Школа по народни танци "Фолклорика" - гр. София

3. "Пуста Пена" - Вокално трио "Звън" - гр. Севлиево